Levertraan


Een sterk immuunsysteem belangrijker dan ooit. Levertraan levert een positieve bijdrage aan een goede werking van het immuunsysteem.


Lovitran® is rijk aan Omega-3, Vitamine A en D3.


Levertraan als

voedingssupplement

Vroeger was levertraan niet zuiver en had het een donkere kleur. De smaak was vrij tranig, doordat er nog te weinig technologie bestond voor een goede verwerking en opslag.

Tegenwoordig is levertraan kleurloos en heeft het een zilte, visachtige smaak. Uitstekend om dus te verwerken in gezonde recepten.

Levertraan behoort nu tot de groep voedingssupplementen. Lovitran® is rijk aan Omega-3, Vitamine A en D3.

Vitamines komen van nature voor in onze voeding. Daarom is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Vitamine A of Retinol is een vetoplosbare vitamine en is te vinden in dierlijke producten. Het is van belang voor de normale groei, een gezonde huid, haar en nagels en een normale werking van de ogen en het afweersysteem.

Vitamine A is betrokken bij de aanmaak van huidcellen en cellen in je luchtpijp, haar, tandvlees en longweefsel.

Bron: Voedingscentrum

Vitamine D is nodig om calcium uit de voeding in het lichaam op te nemen. Dit is belangrijk voor een normale groei en het instandhouden van stevige botten en tanden.

Vitamine D speelt een rol bij een normale werking van de spieren en het immuunsysteem. Zonlicht is de belangrijkste bron van Vitamine D.

Vitamine D zit ook in vette vis en met wat lagere gehaltes in vlees en eieren.Met regelmatige inname van Vitamine D kan bovendien botontkalking zoveel mogelijk beperkt worden.

Bron: Voedingscentrum

Lovitran is rijk aan Omega-3, Vitamine A en D3

Levertraan

levert een positieve bijdrage aan

De hersenen

In je hersenen komt het vetzuur Omega-3 DHA veel voor. Als je hersenen groeien en ontwikkelen, neemt de hoeveelheid van dit vetzuur toe.

Als je ouder wordt, neemt het vetzuur weer af.

Een goede functionaliteit van je hersenen is van belang in het dagelijks leven. 

Botten & tanden

Calcium is een mineraal dat je nodig hebt voor de opbouw en het onderhoud van je botten en je gebit.

Calcium helpt tegen botontkalking op latere leeftijd en is nodig voor een normale werking van je spieren en zenuwen, de bloedstolling en het transport van andere mineralen in je lichaam.

Vitamine D draagt bij tot de opname van calcium en fosfor uit onze voeding.

Huisdieren

Wanneer je hond, kat, knaagdier moet herstellen van een operatie, niet zo fit is, in de rui is of in slechte conditie is, dan kan levertraan met vitamine A en D3 helpen bij een goede werking van het immuunsysteem en de opname van calcium en fosfor uit het dierenvoedsel.

Raadpleeg altijd even de dierenarts voor de juiste hoeveelheid.


Hart- & bloedvaten

Visvetzuren hebben een positieve invloed op een normaal cholesterolgehalte. Daarmee verlaag je de risico's op hart- en vaatziekten.

De Gezondheidsraad adviseert volwassenen om per dag 200 mg Omega-3 vetzuren binnen te krijgen.

DIRECT CONTACT

Postbus 1
1740 AA Schagen
Nederland
0229 - 295 848

INFORMATIE BEKIJKEN

DUURZAAM ONDERNEMEN

De geurloze levertraanolie van Lovitran is afkomstig van duurzaam gevangen kabeljauw in de Arctische wateren. De smaak is zilt en een beetje visachtig. De visvangst is MSC gecertificeerd.