Je hebt nodig:
- 4 eieren
- 2 el Griekse yoghurt
- 1 kleine ui
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl kerriepoeder
- handje bieslook
- 1 tl mosterd
- peper en zout naar smaak
- 1/2 dessertlepel Lovitran®
Verder nodig:
- steelpannetje
- rasp
- kommetje
Zo maak je het:
- Kook de eieren in 7 tot 10 minuten hard.
- Snijd een ui fijn en voeg dit in een kommetje.
- Schrik de eieren na het koken af door je pan met eieren onder een koude straal kraanwater te houden.
- Pel de eieren en rasp ze grof.
- Voeg de yoghurt en mosterd toe aan het kommetje en roer dit met de uit door elkaar. Voeg het paprika- en het kerriepoeder door de saus en breng het eventueel verder op smaak met zout en peper.
- Knip een handje bieslook fijn boven het kommetje.
- Voeg de geraspte ei toe en een halve dessertlepel Lovitran® per persoon door de salade.
- Meng het geheel met een vork.
- Lekker op een volkoren boterham of rijstwafel!
Eet smakelijk. Geschikt voor 2 personen.