Dit heb je nodig (voor 2 personen):
- 4 eieren
- 2 el gehakte peterselie
- 200 g Hollandse wokgroenten
- 100 geraspte Parmezaanse kaas
- een scheut olijfolie
- peper en zout naar smaak
- 1/2 dessertlepel Lovitran® p.p.
Verder nodig:
- Hoge kom
- Koekenpan
- Wokpan
- Bord
Zo maak je het:
- Verhit een scheut olijfolie in een wokpan en wok de groenten in ca. 5 minuten beetgaar
- Klop de eieren in een hoge kom los met een vork. Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Verhit intussen een scheutje olijfolie in een koekenpan. Zet de wokpan op laag vuur
- Roer de geraspte kaas door het eimengsel en top het af met 1 el gehakte peterselie.
- Schenk het eimengsel in de koekenpan en beweeg de pan heen een weer. Laat de omelet aan de onderkant zachtjes stollen.
- Til met een schuimspaan de randjes een stukje op en laat het niet-gestolde eimengsel over de bodem glijden. Laat de omelet gaar worden.
- Als de omelet gaar is, laat je deze op een groot bord glijden. Vul de helft met het groentemengsel en vouw de andere helft dan over het groentemengsel heen.
- Schenk een halve dessertlepel Lovitran® over de omelet en strooi voor het serveren nog een el gehakte peterselie over de omelet om het af te maken.
Eet smakelijk!