Boodschappen:
- 400 gr. kipfilet
- 1 bakje kant-en-klare pesto
- 1 courgette
- 1 pakje gezeefde tomaten
- 1 teentje knoflook
- 200 g mascarpone
- 4 tomaten
- 150 gr. geraspte jong belegen kaas of probeer eens Vegan kaas
- 1 pakje lasagnevellen
- 3 el olijfolie
- 1/2 dessertlepel Lovitran® p.p.
Verder nodig:
- koekenpan
- keukenrol
- ovenschaal
- knoflookpers
- snijplank
Zo maak je het:
- Bak de kipfilets in 2 el olijfolie. Laat ze afkoelen en dep ze droog met wat keukenrol.
- Snijdt de kip dan in blokjes laat ze marineren in de pesto (in een schaal, plastic bakje of diepe schaal.
- Snijdt dan de courgette in plakjes en bak ze met een el olijfolie tot de groente beetgaar is. Voeg dan een geperst teentje knoflook toe en laat dit ca 2 min. meebakken.
- Meng de tomaten in dunne partjes erdoor en breng het geheel op smaak met zout, peper.
- Roer dan de mascarpone door de kip met pesto en voeg dit toe aan het groentemengsel.
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Vul de ovenschaal om en om met lasagnebladen en het kip-groentemengsel. De laatste laag is het kip-groentemengsel. Garneer dit met geraspte kaas. Probeer eens Vegan kaas.
- Laat de lasagne in de oven garen gedurende 30 minuten.
- Snijd de lasagne in stukken.
- Schenk een halve dessertlepel Lovitran® p.p.over de lasagna en serveer het met een frisse salade
Eet smakelijk!
voor 4 personen