Boodschappen:
- 9 eieren
- 400 g spinazie
- 16 cherry tomaatjes
- 300 g champignons
- 2 teentjes knoflook
- 200 g zure room
- 120 gemalen Gran Padano
- 2 el olijfolie
- zout en peper naar smaak
- 1/2 dessertlepel Lovitran® p.p.
Verder nodig:
- snijplank
- wokpan
- mengkom
- knoflookpers
- bakpapier
- springvorm
- garde
Zo maak je het:
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Snijd de champignons in plakjes. Bak ze in een wokpan in een laagje olijfolie.
- Snijd intussen de tomaatjes door de helft.
- Was de spinazie en laat het uitlekken. Voeg dit dan toe aan de goudgeel gebakken champignons.
- Voeg dan de tomaatjes toe.
- Kluts in een hoge kom de 9 eieren. Voeg de zure room toe en de gemalen Gran Padano of andere kaas. Pers de knoflook uit en voeg dit toe. Kruid dit mengsel met wat zout en peper naar smaak en klop het goed door elkaar met een garde.
- Leg een vel bakpapier over de springvorm. Voeg het champignon/spinaziemengsel toe. Voeg dan het eiermengsel toe.
- Zet de springvorm ca. 30 minuten in de oven.
- Schenk tenslotte voor het serveren een 1/2 dessertlepel Lovitran® per persoon over de borden.
Eet smakelijk!
voor 4 personen