Boodschappen:
- 1 krop sla
- 1 little gem
- handje rucola
- 4 stoofperen
- 6 radijsjes
- 300 g geitenkaas (zacht)
- 100 g walnoten
- 20 g pijnboompitjes
- 4 el graantappelpitjes
- 2 tl honing
- 1 tl mosterd
- 2 el balsamico azijn
- 6 el olijfolie
- zout en peper naar smaak
- 1/2 dessertlepel Lovitran®
Verder nodig:
- kom
- snijplank
Zo maak je het:
- Was de sla en laat deze uitlekken
- Snijd de stoofperen in de lengte in schijfjes
- Snijd de radijsjes in dunne plakjes
- Crush de walnoten
- Snijd de sla en little gem in reepjes en verdeel deze over 4 borden
- Schenk de honing, mosterd, balsamico azijn, grantaatappelpitjes, pijnboompitjes en olijfolie in een kom. Voeg zout en peper naar smaak toe en mix het geheel.
- Brokkel de geitenkaas en verdeel dit over de 4 borden. Verdeel ook de walnoten, radijsjes en stoofperen over de borden.
- Schenk de dressing over de salade.
- Top de borden salade af met een handje rucola en schenk een 1/2 dessertlepel Lovitran® over je smashed avocado.
Eet smakelijk!
voor 4 personen