Dit het je nodig:
- 6 volkoren tortillawraps
- 1 zak paprikamix van Albert Heijn
- 300 g kipfilet in reepjes
- 2 trostomaten
- 1/2 krop sla, schoongemaakt in grove bladeren
- 100 g geraspte kaas
- 1 teentje knoflook
- 1 el paprikapoeder
- handje verse munt
- 2 el olijfolie
- bakje guacamole
- zout en peper naar smaak
- 1/2 dessertlepel Lovitran® p.p.
Dit heb je nog meer nodig:
- Bakpapier
- Bakplaat
- Hapjespan
- Knoflookpers
- Snijplank
Zo maak je het:
- Verwarm de oven voor op 180ºC.
- Zorg dat je het rooster en de bakplaat uit de oven hebt en leg hier een vel bakpapier op.
- Snijd de tortillawraps door midden en verdeel ze over de twee platen
- Bak de wraps in ca. 15 min krokant. Zorg dat je de wraps halverwege voorzichtig omdraait
- Snijd de paprika’s doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika’s in dunne reepjes.
- Verhit de olie in de hapjespan en bak de kip, paprika en het uitgeperste teentje knoflook op middelhoog vuur. Breng het op smaak met zout en peper en voeg de paprikapoeder toe.
- Snijd de tomaten in blokjes en breng dit ook op smaak met zout en peper.
- Verdeel de kip en paprika over de tortilla’s. Schep de tomaten eroverheen en bestrooi het dan met de geraspte kaas. Laat de kaas licht smelten.
- Voeg een schepje guacamole toe en garneer het met een paar blaadjes sla
- Snijd de munt in reepjes en garneer de tortilla’s hiermee. Schenk voor het opdienen 1/2 dessertlepel Lovitran® over de toritilla’s.
Eet smakelijk!
Recept voor 4 personen