Dit heb je nodig. Gebruik geen Lovitran® als je dit al in je voor- of bijgerecht gebruikt.
- 4 zalmfilets
- 3 eetlepels olijfolie
- Zout en peper naar smaak
- 2 eetlepels gehakte dille
- Lovitran® zuivere levertraan, 2 eetlepels
- 2 eetlepels honing
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- sesamzaadjes
Zo maak je het:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Leg de zalmfilets op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Meng in een kom olijfolie, zout, peper, gehakte dille, Lovitran® zuivere levertraan, honing en knoflook.
- Bestrijk de zalmfilets met het glazuurmengsel en strooi wat sesamzaadjes over de geglazuurde zalmfilets.
- Bak de zalmfilets in de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten, of tot de zalm gaar is en een goudbruin korstje heeft.